Novice
 
   
 
Na morje z Beaglom 18.8.2010

No tale vikend pa sva si privoščila popolnoma zase. Popokal sem kopalke, brisačo, zobno ščetko, beagla Chivasa in vse kar sodi zravemn. Tudi on je imel svojo dopustniško opremo, tako da  mu ni nič manjkalo. Vsedla sva se v avto, Chivas seveda v svoj box in odšla proti Fažani.

Tokrat se mi je privč na meji zgodilo, da je carinik celo pogledal Chivasov pasoš in preveril kdaj poteče cepljenje za steklino. Ko sva opravila mejne zadeve sva mahljajočih repkov :) odbrzela po istrski magistrali.

Sicer sva bila bolj pozna, vendar sva še ujela pozno sonce. Samo mimogrede, v Ljubljani je bil mraz in dež, tudi pozno sonce je boljše, kot sploh ne. Moja naloga je bila razpakiranje in priprava prikolice, medtem ko je Chivas preveril vse vonje v okolici. Nato sva se odločila za en večerni sprehod ob obali od Valbandona do Fažane. Izležavanje, sončenje, plavanje, saj je vse OK, ampak beaglu je pač sprehod tisto tapravo.

Nasednji dan sva izkoristila za plažo in obisk prijateljev. Še najlepše pa je bilo, ko sva imela čas samo zase pred prikolico. In takrat je nastala tudi tale slika:

140820101169_400

Beagle je pač gospod in na betonu pač ne bo sedel :).

Preživela sva odličen vikend poln sprehodov in narave in si končno po vseh popotovanjih privoščila tudi malo brezdelja. Spanje na samem v prikolici s psom je nekaj najboljšega, kot bi imel alarm za vsakršno čudno dogajanje okoli tebe. No, ko je napočila nedelja sva jo čim bolj izkoristila potem pa odšla domov.

 

 
 
 
1/5/2011
Chivas na Učki in iz Učke v ruzaku
ko je prepozno in se mudi lahko svojega beagla stlačiš v ruzak in oddrviš po klancu navzdol.
 
 
 
21/2/2011
Novim beglarijam naproti
 
 
 
19/8/2010
Pa imamo spet mlade beaglčke - oddaja če čez 10 dni

"Mi bi šli k teb domov, dej nas vzem prosim, prosim, mene, mene, mi hočmo k teb, uouuuu :)"

Ja tkole to zgleda, ko se trop mladičkov sam oddaja in vsi tekmujejo kdo zgleda bolj cukrasto. Če ste zainteresiarni za ogled mi pišite na jan@sloway.com ali pokličite na 041 370 793.

170820101179_400

 
 
 
Vse novice >>
 
 
 
Leglo beaglov okoli 11. avgusta
Chivas bo postal oče. Imeli bomo prvo leglo beaglov!
 
 
 
Tudi ti predstavi svojega Beagla

Postani Chivasov prijatelj in predstavi svojega Beagla!

 
 
 
Chivas ima Bbh

Chivas ima Bbh. 4. julija je Chivas s 93 pikami na poligonu dokazal, da je šolan pes.

 
 
 
 
  Novice  |  Beagle Mr. Chivas    |  Razstavni uspehi    |  Galerije    |  Kontakt & Povezave    |  Hov kultura in Forum    |  Piškotki    
Produkcija: Spletne rešitve Sloway