Hov kultura in Forum
 
   
 
Hov kultura in Forum

Chivasov forum je namenjen vsem ljubiteljem psov, ki se zavzemajo za izboljšanja Hov kulture. Težko opredelim ali obstaja pasja kultura, kultura sobivanja s psom ali pa kultura lastnikov psov. Verjetno je to vse skupaj in jo bom poimenoval kar Hov kultura.

Vsak narod opredeljuje njegova kultura. Definicija pravi, da kulturo tvorijo moralni sistemi, značilna vedenja in navade izbranih inteligentnih entitet. Sliši se čudno, dejansko pa predstavlja način človekovega življenja v skladu s prepričanji, jezikom in zgodovino.

Izboljšajmo torej Hov kulturo, osveščajmo in promovirajmo kaj je prav in kaj narobe. Izobražujmo sebe in druge ljubitelje psov in s tem olajšajmo življenje lastnikom, psom in vsem posameznikom s katerimi moramo sobivati. Pri tem nam še največ pomagajo inštruktorji za vzgojo in šolanje psov kamor smo hodili v pasjo šolo. Obenem pa lahko tudi sami storimo ogromno s tem, da si ohranjamo vzgojenega psa in druge spodbujamo k istem početju. Ne pozabite, da vsak lastnik psa sestavlja del celotne podobe, ki jo v javnosti odražamo lastniki psov!

Na forum ste še posebej vabljeni lastniki Beaglov, da predstavite svojega tro ali dvo barvnega goniča. Ni važno ali je rodovniški ali ne, je agilitaš ali gospodar kavča, razstavni lepotec ali lovec - tu najdejo mesto prav vsi Beagli Slovenije.

Vabiva vas, da se tudi vi pridružite in napišete kako izkušnjo iz svojega življenja s psom, ali pa postavite vprašanje na katerega bomo poizkušali drugi člani odgovoriti.

Pridužite se naši spletni skupnosti! Forum Mr.Chivas.com >>

 
 
 
1/5/2011
Chivas na Učki in iz Učke v ruzaku
ko je prepozno in se mudi lahko svojega beagla stlačiš v ruzak in oddrviš po klancu navzdol.
 
 
 
21/2/2011
Novim beglarijam naproti
 
 
 
19/8/2010
Pa imamo spet mlade beaglčke - oddaja če čez 10 dni

"Mi bi šli k teb domov, dej nas vzem prosim, prosim, mene, mene, mi hočmo k teb, uouuuu :)"

Ja tkole to zgleda, ko se trop mladičkov sam oddaja in vsi tekmujejo kdo zgleda bolj cukrasto. Če ste zainteresiarni za ogled mi pišite na jan@sloway.com ali pokličite na 041 370 793.

170820101179_400

 
 
 
Vse novice >>
 
 
 
Leglo beaglov okoli 11. avgusta
Chivas bo postal oče. Imeli bomo prvo leglo beaglov!
 
 
 
Tudi ti predstavi svojega Beagla

Postani Chivasov prijatelj in predstavi svojega Beagla!

 
 
 
Chivas ima Bbh

Chivas ima Bbh. 4. julija je Chivas s 93 pikami na poligonu dokazal, da je šolan pes.

 
 
 
 
  Novice  |  Beagle Mr. Chivas    |  Razstavni uspehi    |  Galerije    |  Kontakt & Povezave    |  Hov kultura in Forum    |  Piškotki    
Produkcija: Spletne rešitve Sloway